Over Bike2Run, zondag 19 juni:

                                                      start 10 km 15.00 uur

                                                      start 21 km 15.00 uur

Alles draait om samenspel in deze nieuwe formule op een prachtig parcours in Vlissingen. Als koppel probeer je tot een optimale prestatie te komen door zo snel mogelijk samen de halve marathon te volbrengen, afwisselend door te rennen of te fietsen. De deelnemer op de fiets moedigt de loper aan, de positieve energie die dit oplevert wordt letterlijk omgezet in extra power! Wisselen van positie mag waar en wanneer je maar wilt.

Bike2Run is toegankelijk voor lopers van alle leeftijden op elk niveau. Kies een afstand die bij je past en schrijf je in met een andere topper, partner, vriend, vriendin, zoon of dochter en geniet samen van de derde editie van Bike2Run. Doe je na dit sportieve evenement mee aan de spetterende Afterparty met uitgebreide barbecue en muziek? We maken er een supergezellige dag van en hopen natuurlijk dat je er bij bent.

 

Parcours Bike2Run 21 km

Parcours Bike2Run 10 km

Bike2Run wordt georganiseerd door B4Sport. Het Bike2Run-team bestaat naast Remy uit een kleine groep van vaste vrijwilligers.  Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij sponsors en de vele vrijwilligers die op de dag zelf onmisbaar zijn. Wil jij ook bijdrage leveren aan Bike2Run laat het ons weten en laat je naam en emailadres achter op ons contact formulier.

 

 

Remy Vasseur heeft als triatleet jarenlange ervaring met de loop- fiets- en zwemsport. Daarnaast is hij actief bezig met zijn bedrijf B4Sport, de organisator van Bike2Run. Wil je graag meedoen met Bike2Run maar heb je nog wel wat training/begeleiding nodig?

B4Sport biedt een groot aanbod van sportlessen.